Kvalitet, ytelse, innovasjon, pålitelighet.

Verado®

Verado utenbordsmotorer har skapt en helt ny standard for ytelse. Uansett hvordan du definerer det. Lav støy og vibrasjon? Ja. Lavere drivstofforbruk? Ja. Kompressormatet firetakts effekt og dreiemoment? Ja. Alt sammen. Og enda litt mer.

Se Verado-familien

SeaPro™ FourStroke

Mercury SeaPro kommersielle utenbordsmotorer er konstruert for å jobbe like hardt som det du gjør.…De er konstruert for å være noen skikkelige arbeidshester for alle som har sitt yrke på vannet.  De har tjent sine akkreditiver for pålitelighet ved å arbeide under de tøffeste arbeidsvilkår som finnes, og gi problemfri drift år etter år.

Se SeaPro™ FourStroke-familien


Jetdrevet

Akselerasjon som virkelig får pulsen til å slå, kombinert med svært god håndtering og manøvrerbarhet ved toppfart. Kjør over grunne innsjøer, steinete elver eller smale bekker uten problemer – i full visshet om at hvis du ønsket det, kunne du gjøre hva det skulle være. Uansett hva slags eventyr ønsker å legge ut på, finnes det en Mercury® Jet som venter på deg.

Se Jetdrevet-familien


OptiMax® og Pro XS™

OptiMax tilbyr en velprøvd kraft, pålitelighet og drivstoffeffektivitet som bare Mercurys eksklusive to-trinns direkte drivstoffinnsprøytning (DFI) kan gi. Fremragende holeshot og akselerasjon og ulastelig håndtering ved alle hastigheter. Selv med alt dette, gir’det fortsatt best verdi for deg på vannet.

Hvis du er ute etter fart og akselerasjon fra utenbordsmotoren, er det bare OptiMax Pro XS som gjelder. Mercurys ingeniører tok utgangspunkt i arven fra Mercury Racing da de skulle utvikle denne serien av utenbordsmotorer med direkte innsprøyting og høy ytelse. Resultatet er en serie med utenbordsmotorer som blåser bort konkurrentene når det gjelder kraft, holdbarhet, ytelse og drivstoffeffektivitet.

Se OptiMax® og Pro XS™-familien


FourStroke

Glem alt du vet om firetakts utenbordsmotorer. Våre motorer endrer spillereglene. Fullstendig. De er kraftigere, mindre og lettere enn noen andre firetaktere på vannet. Med en kombinasjon av ytelse og effektivitet som vil bringe den tiden du oppholder deg på vannet, opp på et helt nytt nivå.

Se FourStroke-familien


For mer informasjon om modellene eller priser, ta kontakt med oss. 91622259/91622258