LIMITLESS POSSIBILITIES

Den helt nye 600 INDY® XC 129 gir løypekjøreren den ultimate kjøreopplevelsen og komfort.

AXYS® Chassi
AXYS® Chassiet gir Rider Balanced® ytelse for kontroll, presisjon og kjørekomfort.

HELT NY PRO-CC Boggifjädring
Den helt nye PRO-CC boggien er neste generasjon boggi fra Polaris. Den leverer bransjens beste når det gjelder akselerasjon, kjøreegenskaper og myk kjøreopplevelse. Med en koblet boggi gir den en behagelig fjæring uten å slå igjennom eller redusere fjæringsveien. Bakre torque arm er plassert fremover og har den ideelle posisjonen for vektbelastning.

Premium Walker Evans® Stötdämpare
Walker Evans® Shocks är konstruerade och testade i racingmiljö. De har fått förbättrad åtkomst till justeringsreglaget för enkelt handhavande. Främre stötdämparna är av Piggyback-utförande med nålventil som reglerar flödet i stötdämparen. Främre boggidämparen är en Piggyback-dämpare med 51 mm diameter för bättre köregenskaper och ökad slitstyrka samt en mjukare fjäder som förbättrar köregenskaperna. Bakre boggidämparen har nålventil som reglerar oljeflödet i dämparen och kombinerar maximal komfort med ökad motståndskraft mot genomslag i slutet av fjädringsrörelsen.

Oppbevaring
Bagasjeoppbevaring leveres standard på alle INDY® 129 modeller og muligheter for å montere på ekstra lagringsplass som gjør scooteren mer allsidig.
-Standard integrert veske under setet som er værbestandig.
-Vesker som ekstrautstyr som enkelt kan monteres på og tas av, og kan brukes med eller uten 2 seter kit.

2 seter kit
Kjør alene eller med passasjer med det nye CT2 2-seter kittet som enkelt kan monteres, og som ikke trenger noe ekstra fjæringsjustering. Et oppvarmet passasjersete og håndtak kan også kjøpes som tilleggsutstyr.

Lettvekt
Polaris tilbyr markedets letteste 129’’ modell med sin helt nye PRO-CC boggi og AXYS chassis.

Drivmatta
INDY 129 modellerna levereras med Camso Storm 150 mattan som har 38 mm kamhöjd och är perfekt för aggressiv körning såväl på som vid sidan av leden.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.